Ontdek je levenskracht met meditatie.

Ervaar een ELPH Meditatie middag.Reiniging, transformatie, verlichting en herstel – de ELPH-meditaties bieden de ruimte om te ontdekken hoe we ons leven op speelse manier kunnen leven en inrichten en zo onze wereld tot een betere plaats kunnen maken. 


Stress op het werk, onenigheid in de familie, onduidelijke angsten, lichamelijke en emotionele klachten … Het zijn deze vele kleine en grote uitdagingen die we in ons dagelijks leven tegenkomen, die ons uit evenwicht brengen.

Het vermogen tot meer lichtheid, vreugde en een leven in harmonie en helderheid draagt ieder mens in zichzelf – in zijn hart.
ELPH kan helpen dit te activeren, zodat wij weer met de kern van ons wezen – de zuivere liefde – in contact kunnen komen.


ELPH biedt met geleide meditaties en ondersteund door de ELPH essences, de mogelijkheid om ons dagelijks leven een nieuwe richting te geven en een betere kwaliteit van leven te ervaren. 

  • Op deze middag ervaar je een begeleide meditatie. 
  • Je krijgt ook eenvoudige, praktische tips om je dagelijks leven makkelijker te maken. 
  • Je krijgt materiaal mee naar huis om de aanbevelingen direct te kunnen toepassen.
  • Je krijg inzicht in hoe je zelf de regie over je leven weer terug kunt krijgen, en het zelfvertrouwen om het leven spelend te ervaren.

Lichtheid is een geboorterecht! Herinner jezelf daaraan.

De ELPH Meditatiemiddagen richten zijn ook bedoeld voor mensen, en, die van zichzelf geloven niet te kunnen mediteren. Of voor mensen die veel moeite hebben om tot rust te komen. 

Jarenlange ervaring of voorkennis van meditatie is niet nodig, omdat via de ELPH-essencen een directe verbinding tot het hart mogelijk gemaakt wordt.


Mentale belasting uit je hoofd wordt getransformeerd, de geest gereinigd.

De ELPH-middagen worden in de periode van 15-09-2016 – 14-09-2017 bij verschillende ELPH Coaches en ELPH Leraren in Europa aangeboden, waaronder ook bij Act Your Self Coaching. 

De deelnamekosten bedragen 50,- euro en worden op de bijeenkomst voldaan.

De duur van een ELPH-middag is 3 - 4 uur (naar gelang het verloop)

Als je belangstelling hebt voor deze bijeenkomst(en), stuur dan een mail aan n.van.beem@actyourselfcoaching.nl of bel op 085-4444 701 en vraag naar de data.