ELPH-Meditatie: Een ontmoeting met jezelf 


Woensdag meditatie

Voor iedereen die geïnteresseerd is om zichzelf beter te leren kennen.

Iedere woensdagavond kan iedereen die dat wil zelf in meditatie gaan met de ELPH Energie. Omdat het om persoonlijke ervaring en een persoonlijk contact met jouw eigen Zelf gaat, kan dit gewoon thuis plaatsvinden.


Hoe werkt dat?

Op woensdagavond, van 20.30 - 20.41 uur is de ELPH Energie beschikbaar voor iedereen die met deze energie een verbinding naar zich Zelf willen maken. Je zoekt een rustige plek voor jezelf waar je niet gestoord wordt. Innerlijk spreek je de intentie uit voor een meditatie met behulp van de ELPH energie. In de komende 11 minuten kan je jezelf een vraag stellen, of gewoon tot rust komen. Je ervaringen zijn persoonlijke ervaringen.


Als je een vraag aan jezelf hebt gesteld, kan het zijn dat je in de loop van de week daar meer helderheid over krijgt. Je kan ook op zondagochtend "aanhaken" op de zondag-meditatie. Die vindt plaats van 9.30 - 9.41 uur, ook weer gewoon thuis of op een plek waar je je prettig voelt. Deze meditatie geeft innerlijk meer helderheid en een eventueel antwoord op de vraag die je jezelf woensdag hebt gesteld. Je hoeft geen vraag te stellen, je kan ook gewoon rustig de energie en de volledige aansluiting met je Zelf ervaren.


Heb je vragen? Neem contact met me op!

Ik wens je mooie ervaringen toe.

Nathanja


Meditatie Workshop

Van september 2016 tot september 2017 vinden er ook meditatie workshops plaats. Mediteren kan iedereen! Maar vind je dat misschien lastig? of denk je dat dat iets heel speciaals spiritueels is? Kom dan zeker langs bij een workshop en ontdek dat meditatie net zo gewoon is als tanden poetsen of koffie drinken. Voor iedereen!

De workshops duren ongeveer 3 uur en kosten 50 euro.

De data worden binnenkort gepubliceerd. Je kan natuurlijk alvast contact opnemen.